How to clean and maintain dr. Martens and other smooth full leather shoes

Kuidas puhastada ja hooldada dr. Martens ’i ja teisi siledast täisnahast jalatseid

Sageli me näeme tänavapildis vaid  ära taotud ja hooldamata saapaid. Kuid tegelikult võiksime näha saapaid millega võib veel kaugele astuda.

5 lihtsat sammu kuidas TOPI NATURAL jalatsihooldusvahendite abil pikendada oma täisnahast saabaste eluiga kuni 50% .

1 SAMM: VARU 20 MINUTIT AEGA

Klopi saapad porist ja eemalda paelad. Leia pind mille poriseks saamine sind ei pahanda ja lao välja kõik vajalik: mõned puhastuslapid, anum veega, Topi Natural puhastusvaht, Topi Natural vaha, Topi Natural veekaitse sprei ja Topi Natural jalanõude deodorant.

2 SAMM: EEMALDA MUSTUS

Lihtsa mustuse nagu pori saab maha pühkida ka niiske lapiga. Kui aga soovid lahti saada ka soola, asfaldi ja muu tundmatu mustuse kuivanud jääkidest on parim lahendus Topi Natural Cleaning Foam ehk puhastusvaht. Pihusta puhastusvaht otse saapale ja puhasta Topi Natural Bambusest Mikrokiudlapiga. Vajadusel korda protseduuri ja kuivata saapad kuiva lapiga. Looduslik puhastusvaht ja bambusest mikrokiud on tõhusad ja kõige karmima mustuse vastu. Samas avanevad ka saapa naha boorid, et võtta vastu vahas sisalduvad toitained.

3 SAMM: VAHATAGE KORRALIKULT

Määri kogu saapa nahk ohtralt Topi Natural vahaga sisse. Erilist tähelepanu pööra naha kortsudele, õmblustele ja saapa keelele. Lase 10 minutit imenduda. Vahas sisalduvad rapsiõli, riitsinusõli, jojobaõli, avokadoõli ja mandliõli toidavad ja niisutavad nahka sügavuti. Muudavad saapa pehmeks ja elastseks. Poleeri puhta puuvillase lapiga. Vahas sisalduv naturaalne mesilasvaha moodustab saapa pinnale siidise läikega kaitsekihi.

4 SAMM: VEE JA MUSTUSE KAITSE

Põhjamaises kliimas vajavad saapad täiendavat kaitset vee ja mustuse eest. Topi Natural Repel Spray - looduslik vett ja mustust hülgav pihus jalanõudele on selleks hea valik. Veekindel sprei on veepõhine ning ohutu inimestele ja loodusele. Pihustage veetõke ühtlaselt kogu saapale, et saabas oleks niiske. Enne lopliku kuivamist pühkige lapiga üleliigne. Veekaitse kaitseb teie saapaid ka mustuse eest ja lihtsustab järgmist puhastamist.

5 SAMM: EEMALDA LÕHNAD

Kui juba puhastamine ette võetud, on soovitatav eemaldada ka ebameeldiv lõhn ning bakterid. Topi looduslik jalanõude deodorant ja lõhna eemaldaja on 100% looduslik toode. Sisaldab ainult looduslikke komponente ja eeterlike õlisid: sidrunhein, piparmünt, teepuu, sinrun. Pro-bakteriaalne koostis töötab kaua aega peale saabaste värskendamist.  Pihustage 2-4 korda mõlemasse jalatsisse.

Seo paelad saabastele tagasi ja tuld 😊


Back to blog