How to Store Winter Boots and Shoes over the Summer

Kuidas hoida talvesaapaid ja -jalatseid üle suve

Topi Natural How to Store Winter Boots and Shoes over the Summer

Kevad on käes ja aeg talvesaapad hoiule panna ning kingade ja tossude vastu vahetada. Enne seda võiksite veenduda, et hoiustate oma saapaid õigesti ja need püsiksid heas vormis kuni sügiseni. Mõned näpunäited, mis aitavad sul saapaid suveks hoiustada.


  • Puhasta saapad. 

Enne saabaste hoiustamist on oluline need põhjalikult puhastada. Nahast või seemisnahast saabaste puhul kasuta mustuse ja soolaplekkide eemaldamiseks niisket lappi (Topi Natural Bambusest Mikrokiudlapp).

TOPI Natural Microfibre Bamboo Cloth 

Kunstnahast, tekstiilist või kombineeritud materjalidest saabaste puhul kasuta mustuse ja pori eemaldamiseks sobilikku harja (Topi Natural Puhastusharjad).

 Topi Natural 3 BRUSH PACK

 

Seejärel puhasta saapad pesuvahendiga (Topi Looduslik Puhasvaht).

TOPI Natural Cleaning Foam

Sisse sööbinud mustuse ja plekid saad lihtsalt eemaldada puhastusklotsiga ( Topi Natural Plekikustutaja). 

TOPI Natural Stain & Dirt Eraser

  • Toida ja kaitse jalanõud.

Kui saapad on puhtad, kasuta nahast saabaste toitmiseks ja kaitsmiseks kuivamise eest nahapalsamit (Topi Natural WAX). TOPI Natural Shoe Wax

Kunstnahast, tekstiilist või kombineeritud materjalidest saabaste puhul kasuta vett hülgavat spreid, et kangas ei saaks märjaks ega määrduks (Topi Natural Repel). Pihusta veekaitse jalanõule ja laske toimida. Enne lõplikku kuivamist pühi kindlasti üleliigne!

TOPI NATURAL Water and Dirt Repellent Spray

 

  • Leia õige asukoht.

Veendu, et saapad oleksid enne hoiustamist täiesti kuivad. Vormi säilitamiseks topi saapad paberit täis. Hoiusta saapaid jahedas ja kuivas kohas, kaitstuna otsese päikesevalguse eest. Saad neid hoida kapis, voodi all või hoiukastis.

Selliselt toimides saad külmade ilmade saabudes oma saapad muretult ja kiiresti kasutusele võtta.


Back to blog